Hoe eenvoudig is het om online geld te verdienen?

Heb je je ooit afgevraagd of online geld verdienen mogelijk is?

Ik weet dat ik dat heb gedaan. Het is gemakkelijk te denken dat de enige mensen die online geld verdienen die “goeroes” op TV zijn of internet marketeers met verkooppagina’s die rijkdom en rijkdom beloven. Maar het blijkt dat er eigenlijk heel veel manieren zijn waarop zowat iedereen een inkomen van thuis uit kan gaan verdienen – zelfs als hij niet veel ervaring, vaardigheden of tijd heeft.

Het goede nieuws is dat deze mogelijkheden bestaan omdat het internet het zo gemakkelijk heeft gemaakt voor mensen over de hele wereld om op nieuwe en opwindende manieren samen te werken!

Hier zijn de populairste manieren om online geld te verdienen:

Freelancen/consulteren

Websites als Freelancer.com verbinden bedrijven met freelancers over de hele wereld, en bieden lucratieve mogelijkheden voor wie bereid is er wat extra werk in te steken. Je kunt je diensten aanbieden als virtueel assistent, webontwikkelaar, schrijver, grafisch ontwerper, of een aantal andere gespecialiseerde vaardigheden. Deze banen betalen meestal per project of klus in plaats van per uur, hoewel er enkele legitieme sites zijn die je per uur betalen, zoals TaskRabbit.

Lesgeven

Leraren van vrijwel elk onderwerp kunnen veel leerlingen vinden op sites als Teachable, waar leraren hun eigen prijzen bepalen en in hun eigen tempo lessen samenstellen. Als je een wonder bent op de piano of je weg kent in Microsoft Office, is er vast wel iemand die graag van je wil leren!

Handgemaakte goederen verkopen

Als je artistiek aangelegd bent en het niet erg vindt om dingen met de hand te maken, is Etsy een online marktplaats waar je zo ongeveer alles kunt verkopen. Verkopers bepalen zelf hun prijzen en houden 90% van wat kopers voor hun producten betalen — dat is €3,45 miljard per jaar alleen al aan vergoedingen. Dat betekent dat meer dan de helft van alle op de site verkochte artikelen de verkoper winst oplevert!

Producten testen

Betaald krijgen om producten te testen klinkt als een droombaan, maar sites als UserTesting bieden eigenlijk mogelijkheden zodat je wat geld kunt verdienen met wat je toch al graag doet. De meeste van deze banen vragen je gewoon je mening te geven over hoe gemakkelijk of leuk iets is, maar soms vragen ze je om producten zoals computers of auto’s te testen voor meer diepgaande feedback. Wie houdt er niet van betaald te krijgen voor zijn mening telkens als hij winkelt? Laat Opinion Outpost je belonen met geld en prijzen, alleen maar door je mening te geven over van alles, van wc-papier tot cornflakes!

Informatie verkopen

Iedereen heeft wel een beetje informatie over zijn bedrijfstak of hobby die anderen zou kunnen helpen, maar niet iedereen is bereid er een eboek van 200 pagina’s over te schrijven. Dat is waar sites als InfoBarrel en Squidoo in het spel komen. Beide sites geven je de mogelijkheid om een “lens” op te zetten, in feite een webpagina met je eigen persoonlijke kijk op een concept in je niche, en beide bieden de mogelijkheid om inkomsten te verwerven als mensen via je lens kopen. Bij Squidoo kunnen lenzen zelfs gerangschikt worden in volgorde van populariteit, zodat de meest bruikbare bovenaan komen te staan!

Video’s maken

Als je oog hebt voor fotografie of videografie, kun je met het samenstellen van video’s voor YouTube misschien wat geld verdienen met AdSense, waar de site advertenties plaatst waarvan ze denkt dat ze relevant zijn voor je uploads. Als je aanleg hebt voor marketing of het op gang brengen van gesprekken, kun je zelfs een online videobekendheid worden en geld verdienen aan je roem!

Aanbevolen Artikelen