3 hospitality-hacks die de omzet van je hotel kunnen vergroten

Mijn doel met deze blogpost is het delen van 3 hospitality hacks die de inkomsten van mijn hotel met 5% verhoogden. Lees er hieronder meer over!

1. Het juiste prijskaartje

In de horeca is prijs gelijk aan vraag. Als een kamer goedkoop is, zal er veel vraag naar zijn en omgekeerd. Veel klanten boeken een hotel dat een lagere prijs biedt omdat ze waarnemen dat goedkopere kamers vaak van betere kwaliteit zijn. Dit lijkt in veel gevallen waar te zijn, maar als een excuus om geld te besparen voor je klanten de hoofdprioriteit is, stel je jezelf misschien op voor mislukking.

2. Wees flexibel

Een van de belangrijkste aspecten van het runnen van een succesvol hotel is tegemoet te komen aan de eisen van je markt, terwijl je ervoor zorgt dat de inkomsten er op geen enkele manier onder lijden. De beste strategie om dit te doen is door flexibel te zijn met zaken als prijzen en beschikbaarheid van kamers. Dit lijkt in veel gevallen waar te zijn, maar als een excuus om geld te besparen voor je klanten de hoofdprioriteit is, stel je jezelf misschien op voor mislukking.Dit is vooral belangrijk als je te maken hebt met last-minute boekingen. Door je kamers flexibel te laten zijn, kun je de beschikbare voorraad opvullen en ervoor zorgen dat je geen geld verliest door het mislopen van potentiële gasten die spontaan spijt krijgen van hun beslissing om thuis of in een ander hotel te blijven.

3. Het gaat allemaal om de extra’s

Als het gaat om het runnen van een winstgevend hotel, moet de nadruk liggen op het maximaliseren van de inkomsten en het verlenen van uitstekende service aan al je gasten. Een eenvoudige manier waarop je deze taak kunt volbrengen en tegelijk wat extra geld kunt verdienen is door extra voorzieningen aan te bieden, zoals pay-per-view films, premium kabelkanalen, internettoegang, en meer. Deze voorzieningen kosten op individuele basis heel weinig, maar de extra inkomsten die ze opleveren kunnen optellen tot een hoop geld in je zak.

Deze 3 eenvoudige strategieën zullen je helpen de inkomsten van je hotel te verhogen en ervoor te zorgen dat je maand na maand winstgevend bent. Het is gemakkelijk om deze ideeën in je inkomstenbeheer plan in te passen; het enige wat nodig is is een beetje onderzoek en wat doordachte planning. Met de juiste toewijding is het voor elk hotel gemakkelijk de winst te verhogen en tegelijk geweldige service te bieden.

Dit zijn maar enkele van de dingen die gedaan kunnen worden om te helpen meer geld binnen te brengen. Zelf wat onderzoek doen kan je helpen andere manieren of zelfs betere manieren te vinden om de inkomsten te verhogen. Deze diensten kosten op individuele basis heel weinig, maar de extra inkomsten die ze opleveren kunnen optellen tot veel geld in je zak.

Aanbevolen Artikelen