De beste manieren om meer uit je LinkedIn profiel te halen

Wil je leren hoe je verkeer van LinkedIn kunt krijgen?

Het grootste professionele netwerk ter wereld, LinkedIn, is eigenlijk een geweldige plaats om verkeer te genereren. Het heeft een geweldig Zoekmachine Geoptimaliseerd (SEO) systeem waarmee je de juiste mensen op het juiste moment kunt bereiken met je berichten.

Het heeft ook veel groepen waarin je berichten en links kunt plaatsen, zodat je je inhoud rechtstreeks bij de doelgroep kunt afleveren.

Dus, als je wilt leren hoe je verkeer uit LinkedIn kunt halen, hier zijn de vijf beste manieren:

1. Bouw een autoriteitsprofiel voor jezelf

Zorg ervoor dat mensen je gemakkelijk kunnen vinden. Voeg alle relevante informatie toe, vooral trefwoorden die met je vakgebied en industrie te maken hebben.

Zorg ervoor dat het profiel volledig en doorzoekbaar is. Voeg al je publicaties, projecten, certificeringen, en onderscheidingen toe om je geloofwaardigheid op het vakgebied te vergroten.

2. Ga connecties aan

Hoewel het waar is dat je iedereen als connectie kunt toevoegen op LinkedIn, is het beter om alleen mensen toe te voegen die invloedrijk zijn als het om je doelpubliek gaat.

Als je de connecties eenmaal hebt, ga dan met ze in gesprek door hun updates te volgen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.

3. Recapituleer je blog posts op LinkedIn

Markeer sleutelideeën in je blog posts die relevant zijn voor professionals in je industrie of doelmarkt en vat ze dan samen in één alinea of twee. Tag relevante gebruikers wanneer je deze informatie plaatst, zodat je doelmarkt ze kan vinden.

4. Maak een exclusieve groep voor je inhoud

Maak een groep op LinkedIn speciaal voor je inhoud om daar te delen. Nodig invloedrijke gebruikers uit die je zullen steunen en helpen de groep te promoten in ruil voor toegang tot exclusieve posts die ze niet op andere sociale media zullen zien.

5. Voeg een LinkedIn knop aan je website toe

Voeg op je website een pictogram of link toe die mensen naar je LinkedIn profielpagina leidt. Dit is een van de beste manieren om meer verkeer van LinkedIn te krijgen, want het is handig voor mensen die nog niet weten hoe ze het platform moeten gebruiken.

Vergeet niet dat je ook verkeer kunt krijgen via groepsposts, het delen van interessante artikelen, het maken van een exclusieve groep, en het toevoegen van een LinkedIn knop.

Maar de beste manier om verkeer van LinkedIn te krijgen is door een autoriteitsprofiel voor jezelf te maken, want dat is je online thuis waar je mensen je expertise kunt laten zien.

Aanbevolen Artikelen